Skip to content

Kisakalenteri 2024

Keskiviikko 5.6.2024, Tapiola Golf

Tapiola Golf on 18-reikäinen kiitetty links-kenttä. Kenttäarkkitehti Tim Nugent on luonut vaihtelevan layoutin, jossa on valinnanvaraa pelistrategialle. Täysimittaisen kentän lisäksi Tapiola Golfilla on hyvät harjoitusalueet. Tapiola Golfista on saatavilla ympärivuotisesti myös laadukkaita opetuspalveluita ammattitaitoisten opettajien ja valmentajien johdolla. Golfkentän ravintolapalvelut aurinkoterasseineen viimeistelee kokonaisuuden.

Tiistai 11.6.2024, Nokia River Golf

Nokia River Golf golfkentät muodostuvat 18-reikäisestä River-kentästä ja 18-reikäisestä Rock-kentästä. Kentät tarjoavat golfelämyksiä kauniissa, hämäläisessä maalais- ja kartanomiljöössä virran ja kallioiden kupeessa. Kummut ja lukuisat hiekkaesteet antavat kentille oman leimansa. Klubitilat ja ravintola toimivat viime vuosisadan alussa rakennetussa viihtyisässä Alastalon kartanossa.

Tiistai 18.6.2024, Kullo Golf

Helsingin ja Porvoon välimaastossa sijaitseva perinteikäs Kullo Golf on yhdistelmä kumpuilevaa metsä-, pelto- ja merimaisemaa. Väylät ovat leveät ja kenttä on hyvin hoidettu. Kullo Golfin range- ja lähipelialueet sijaitsevat klubitalon välittömässä läheisyydessä. Uudistetuilla harjoitusalueilla pääset treenaamaan laadukkaissa olosuhteissa. Viihtyisä, mäntymaisemassa sijaitseva klubiravintola koostuu ravintolasalista, kabinetista ja laajasta terassialueesta.

Torstai 27.6.2024, Virpiniemi Golf

Merellinen Virpiniemen golfkenttä jakaantuu kahteen selkeään osaan – Harju ja Meri. Ensimmäiset yhdeksän väylää sijoittuvat kangasmaastoon, jossa on korkeuserojen mausteena haasteellisia lampia ja esteitä. Yhdeksännen väylän jälkeen tarjoutuu tilaisuus poiketa virkistäytymässä klubilla ennen seuraavaa ysiä ja edessä avautuvia upeita näkymiä Pohjanlahdelle. Merenpuoleisilla väylillä pääset nauttimaan links-henkisen golfin parhaista puolista!

Torstai 22.8.2024, Sarfvik Golf, Suomen Finaali

Sarfvik on Suomen ykköskastiin kuuluva golfklubi Espoon ja Kirkkonummen merellisissä maisemissa, vain 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Golfklubi on kahden toisistaan poikkeavan 18-reikäisen kentän kokonaisuus. Alkuperäinen Old Course on puistomainen, eikä sisällä suuria korkeuseroja, kun taas New Course on kentistä haastavampi. Vuonna 1991 valmistunut New Course kiertelee avokalliomaastossa ja tarjoaa pelaajalle elämyksellisen kierroksen myös kauniissa saaristomaisemassa.