Osakilpailut Parhaat kentät

OSAKILPAILUT VUONNA 2019

3.6. Kullo Golf

Helsingin ja Porvoon välimaastossa sijaitseva Kullo Golf on yhdistelmä kumpuilevaa metsä-, pelto- ja merimaisemaa. Kullo Golf on viihtyisä kokonaisuus metsän siimeksessä. Avauslyönneille on tilaa, sillä kentän väylät ovat melko leveitä. Viheriöt sen sijaan ovat varsin muodokkaita ja suuren kokona myötä myös haastavia. Kullo Golf on miellyttävä kokonaisuus. Range ja lähipelialueet sijaitsevat klubitalon välittömässä läheisyydessä ja kenttä on aina loistavassa kunnossa.

www.kullogolf.fi

7.6. Nokia River Golf

Nokia River Golf isännöi kahta 18-reikäistä golfareenaa. Mercedes Trophy pelataan niistä uudemmalla, kolme vuotta sitten valmistuneella Rock-kentällä. Kierros alkaa vanhan River-kentänkolmella ensimmäisellä reiällä, jonka jälkeen siirrytään 11 reiän ajaksi uusiin maisemiin ja haasteisiin.
Rock kentän uusia reikiä yhdistää niiden moderni muotoilu sekä pelistrategiset ominaisuudet. Täällä hyvän tuloksen tekeminen edellyttää pallon tarkkaa sijoittelua. Monimuotoiset viheriöt tekevät lähipelistä mielenkiintoista ja vaihtelevaa. Rock kentän uudet reiät ovat Lassi Pekka Tilanderin käsialaa.

www.nokiarivergolf.fi

14.6. Helsingin Golfklubi

Talin golfkenttä on perustettu vuonna 1932 ja kenttää isännöivä Helsingin Golfklubi on Suomen vanhin golfseura. Kenttä sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, Talin kartanon upeassa miljöössä. Puistomainen kenttä ei ole pitkä, mutta sen pienet ja nopeat griinit tuovat haasteen joka tason pelaajalle. Lisähaasteen kierrokselle tuovat väylien reunoja varjostavat vanhat puut, jotka keräävät vinoon menneet pallot. Tällä ehkä Suomen tunnetuimmalla pelataan joka vuosi Suomen arvostetuin amatöörikilpailu, Finnish Amateur Championship sekä Suomen PGA:n mestaruuskilpailut. Tali on myös isännöinyt naisten European Tourin osakilpailua vuosina 2005–2011.

www.helsingingolfklubi.fi

 

17.6. Paltamo Golf

Oulunjärven rantoja kiertävää Paltamo Golfia on usein kehuttu Suomen kauneimmaksi kentäksi.

Golflehden kenttärankingissa vuonna 2017 neljänneksi äänestetty Paltamo Golf sijaitsee upeassa luonnonmaisemassa jossa kalliot, metsiköt ja rannan ääriviivat ovat määränneet väylien sijoittelun. “Kentän miljöössä on yhtä aikaa sekä kauneutta, että todellista jännittävyyttä“, kuvailee kenttää sen suunnittelija, Ronald W. Fream. Taitavallekin pelaajalle haasteita tarjoava kenttä sopii kuitenkin kaiken tasoisille pelaajille.

www.paltamogolf.fi

 

30.8. Suomen finaali; Sarfvik Golf

 Sarfvik Golfklubi on kahden toisistaan poikkeavan 18-reikäisen kentän kokonaisuus.  Alkuperäinen Old Course on puistomainen, eikä sisällä suuria korkeuseroja, kun taas MercedesTrophya isännöivä New Course kentistä selkeästi haastavampi. Vuonna 1991 valmistunut New Course kiertelee ylös ja alas avokalliomaastossa ja tarjoaa pelaajalle elämyksellisen kierroksen kauniissa saaristomaisemassa. Kentän kuutosväylä käy kurkkaamassa Finnträsk-järven rannassa, kun taas väylän 14 teeboxista voi nähdä meren aina laivareiteille saakka. Pelaaminen Sarvikissa on nautinnollista, sillä kentät ovat aina ensiluokkaisessa kunnossa. 

www.golfsarfvik.fi