Osakilpailut Parhaat kentät

OSAKILPAILUT VUONNA 2020

Torstai 6.8. Sarfvik Golf

Sarfvik Golfklubi on kahden toisistaan poikkeavan 18-reikäisen kentän kokonaisuus.  Alkuperäinen Old Course on puistomainen, eikä sisällä suuria korkeuseroja, kun taas MercedesTrophya isännöivä New Course kentistä selkeästi haastavampi. Vuonna 1991 valmistunut New Course kiertelee ylös ja alas avokalliomaastossa ja tarjoaa pelaajalle elämyksellisen kierroksen kauniissa saaristomaisemassa. Kentän kuutosväylä käy kurkkaamassa Finnträsk-järven rannassa, kun taas väylän 14 teeboxista voi nähdä meren aina laivareiteille saakka. Pelaaminen Sarvikissa on nautinnollista, sillä kentät ovat aina ensiluokkaisessa kunnossa. 

www.golfsarfvik.fi

Torstai 13.8. Nokia River Golf

Nokia River Golf isännöi kahta 18-reikäistä golfareenaa. Mercedes Trophy pelataan niistä vanhemmalla, River-kentällä. Kentällä on monia luonnonkauniita kohtia. Vaihtelevassa maalaismaisemassa kulkevan River-kentän ehdottomana helmenä pidetään väylää 14, jonka näkymä jokaisen on itse koettava. Tosin River-kentälle juuri valmistuneen uudistuksen jälkeen väylä 1 tulee jatkossa olemaan River-kentän väylä 9, josta toiminnanjohtaja Kimmo Sirainen toteaa seuraavaa: ”Tehdyt muutokset tukevat Riverin uutta strategiaa, jossa meillä on kaksi ykköskenttää. Onnistuneen Rock-kentän rakentamisen jälkeen oli aika investoida River-kenttään. Olemme tästä muutoksesta todella innoissamme ja uskomme, että väylästä tulee yksi koko Riverin signature-väylistä”.

www.nokiarivergolf.fi

Tiistai 18.8. Viipurin Golf

Etelä-Saimaan golfkenttä on rakennettu karulle ja kallioiselle Saimaan saarelle. Kenttä on ruotsalaisen kenttäarkkitehdin Peter Fjällmanin käsialaa. Männyt ja kuuset rajaavat rantoja kaartelevia väyliä antaen sellaisen kuvan, että tilaa ei ole liikaa. Kapeus on osin näköharhaa, mutta on totta, että maltillinen pelaaja tekee täällä hyvää tulosta samalla, kun nauttii Suomen kauneimmista golf-näköaloista: karuista rantakallioista, pienistä lahdelmista ja joka puolella näkyvästä sinisestä Saimaasta. Erikoisuuksia ovat kenttää halkova Salpalinja ja lähes väylien varteen ulottuva Natura-alue. 

www.viipuringolf.fi

Torstai 27.8. Virpiniemi Golf

Merellinen Virpiniemen golfkenttä jakaantuu kahteen selkeään osaan – Harju ja Meri. Ensimmäiset yhdeksän väylää sijoittuvat kangasmaastoon, jossa on korkeuserojen mausteena haasteellisia lampia ja esteitä. Yhdeksännen väylän jälkeen tarjoutuu tilaisuus poiketa virkistäytymässä klubilla ennen Meren yhdeksää väylää. Jo ensimmäiseltä väylältä avautuu upea näkymä Pohjanlahdelle. Näillä yhdeksällä väylällä peliin tuo oman mielenkiintoisen lisänsä merellinen tuuli. Merenpuoleisilla väylillä pääset nauttimaan links-henkisen golfin parhaista puolista!

www.virpiniemigolf.fi

Keskiviikko 9.9. Linna Golf

MercedesTrophy 2020 finaalikenttä. Vanajanlinnan mailla sijaitseva 18-reikäinen Linna Golf on ollut yksi maamme arvostetuimmista kentistä avaamisestaan lähtien. Kentän on suunnitellut Tim Lobb, joka on onnistunut luomaan Linna Golfin layoutista haastavan, mutta rehellisen testin. Kentän moni-ilmeiset väylät hyvin bunkkeroituine viheriöineen tarjoaa nautinnollisia golfhetkiä kerta toisensa jälkeen.  Laadukkaat oheispalvelut täyttävät finaalipäivän kaikki vaatimukset.

www.linnagolf.fi