Skip to content

Osakilpailut 2021

Tiistai 1.6. Sarfvik Golf

Tiistai 1.6. Sarfvik Golf Sarfvik on Suomen ykköskastiin kuuluva golfklubi Espoon ja Kirkkonummen merellisissä maisemissa, vain 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Golfklubi on kahden toisistaan poikkeavan 18-reikäisen kentän kokonaisuus. Alkuperäinen Old Course on puistomainen, eikä sisällä suuria korkeuseroja, kun taas MercedesTrophya isännöivä New Course kentistä haastavampi. Vuonna 1991 valmistunut New Course kiertelee avokalliomaastossa ja tarjoaa pelaajalle elämyksellisen kierroksen myös kauniissa saaristomaisemassa. Kesän 2021 MercedesTrophyn pelikenttä on New Course.

Keskiviikko 9.6. Nokia River Golf

Keskiviikko 9.6. Nokia River Golf Nokia River Golf isännöi kahta 18-reikäistä golfareenaa. Mercedes Trophy pelataan kesäällä 2021 niistä vanhemmalla, River-kentällä. Kentällä on monia luonnonkauniita kohtia. Vaihtelevassa maalaismaisemassa kulkevan River-kentän ehdottomana helmenä pidetään väylää 14, jonka näkymä jokaisen on itse koettava. Tosin River-kentälle tehdyn uudistuksen jälkeen väylä 1 tulee jatkossa olemaan River-kentän väylä numero 9. Tehdyt muutokset tukevat Riverin uutta strategiaa, jossa klubilla on jatkossa kaksi ykköskenttää.

Maanantai 14.6. Helsingin Golfklubi

Pitäjänmäellä Talin kartanon mailla sijaitseva Suomen vanhin golfkenttä on perustettu 1932 ja se oli pitkään maamme ainoa 18-reikäinen kenttä. Tali on edelleen yksi Suomen tärkeimmistä kilpakentistä. Helsingin Golfklubi on isännöinyt monia kansallisia amatööri- sekä ammattilaistapahtumia vuosien aikana.Talin kenttä on perinteinen puistokenttä, jossa on leveät väylät ja pienet griinit. Klubitalona kentän läheisyydessä toimii kaikille avoin ravintola Talin Kartano, jossa voi nauttia myös historiallisesta tunnelmasta sekä upeista näkymistä golfkentälle.

Keskiviikko 30.6. Virpiniemi Golf

Merellinen Virpiniemen golfkenttä jakaantuu kahteen selkeään osaan – Harju ja Meri. Ensimmäiset yhdeksän väylää sijoittuvat kangasmaastoon, jossa on korkeuserojen mausteena haasteellisia lampia ja esteitä. Yhdeksännen väylän jälkeen tarjoutuu tilaisuus poiketa virkistäytymässä klubilla ennen Meren yhdeksää väylää. Jo ensimmäiseltä väylältä avautuu upea näkymä Pohjanlahdelle. Näillä yhdeksällä väylällä peliin tuo oman mielenkiintoisen lisänsä merellinen tuuli. Merenpuoleisilla väylillä pääset nauttimaan links-henkisen golfin parhaista puolista!

Maafinaali, perjantai 13.8. Linna Golf

MercedesTrophy 2021 finaalikenttä. Vanajanlinnan mailla sijaitseva 18-reikäinen Linna Golf on ollut yksi maamme arvostetuimmista kentistä avaamisestaan lähtien. Kentän on suunnitellut Tim Lobb, joka on onnistunut luomaan Linna Golfin layoutista haastavan, mutta rehellisen testin. Kentän moni-ilmeiset väylät hyvin bunkkeroituine viheriöineen tarjoaa nautinnollisia golfhetkiä kerta toisensa jälkeen. Laadukkaat oheispalvelut täyttävät finaalipäivän kaikki vaatimukset. Finaalin ilta huipentuu juhlaillalliseen Vanajanlinnan ravintolassa.